Cytat:
Nie ma wyjścia - Multipla! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No weź przestań, tylko nie to truchło !!!
Poza tym układ 3+3 chyba nie sprawdzi się przy dwóch niemowlakach. Nie wiem też, czy moge przewozić bezpiecznie dwójkę starszych z przodu.
Cytat:
harryon ma rację - do salonu. A przy okazji: co z tego, że zmieścisz wózek? A reszta? Przyczepka? Chyba, że tylko jeden fotel z III rzędu rozłożony... Myślę, że przez pierwsze tygodnie będzie zabawa, ale jak już wytrenujesz pakowanie, to... nie takimi pojazdami się przewoziło rodzinę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedyś 4-osobowa rodzina (z dwójką małych dzieci) potrafiła na wakacje nad morze wybrać się maluchem. Da się? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
"Reszta rzeczy" nie będzie występowała w 99% moich podróży a na ten 1% wezmę boxa na dach.
Do S-maxa już sie przymierzaliśmy z żoną. I bagażnik wydawał nam się wystarczająco duży. Ale fakt, mieliśmy porównanie z Mazdą 5, Touranem oraz Verso, gdzie bagażnik przy rozłozonych tylnych siedzeniach nie istnieje.
Samochód będziemy prawdopodobnie kupować i tak za jakiś czas (1-1.5 roku), więc na samym poczatku wózek będzie jeździł w bagażniku Mondeo. Mamy 2 samochody i damy radę przemieszczać się całą rodzinką.
Alternatyw dla S-maxa nie ma wcale wiele - jest Espace, Grand Voy, Toyka Sienna, Mazda MPV oraz Honda Oddysey. Nie chcę żadnego z tych aut, bo są za duże. Ja co dzień musze parkować na zatłoczonych ulicach Warszawy, więc szukam poręcznego.
Fordy mam od dawna i lubię. Jeden taki - capri - jest moim małym hobby, więc S-maxa się nie boję.
Ciekawe, czy mi w sklepie pożyczą wózek bliźniaczy "na przymiarkę" do S-maxa.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Bartek