View Single Post
Stary 03-10-2009, 21:02   #120
bambelo
ford::advanced

Imię: Andrzej
Model: HONDA ACCORD + Mondeo mk3
Silnik: i-VTEC
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Aktywne fotoradary, videorejstratory

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja rozmawiałem z doradcą serwisowym w ASO i mówił że wpadają do nich chłopaki z ABW na naprawy. Jeden samochód w ciągu miesiąca był kilka razy i za kazdym razem miał inne numery, a rozpoznawany był po VINie. Ponoc mają kilka tablic i dowodów rejstracyjnych i tak sobie tylko zmieniają. Policja też często zmienia tablice aby uśpic czujność
Kierowcę tego mondeo znam bo to mój dobry kolega i sąsiad ( serio ) a o swej pracy jakoś niechętnie mówi - co się mu nie dziwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. często go rano podwożę do Głębokiego jak jego żona auto potrzebuje - to sobie pogadamy co boli jego służbowego mondeo i ogólnie wspominamy stare dobre kawalerskie czasy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... także zapytam się jego czy to prawda
poza tym jeśli chcę trochę ponaginać przepisy to najpierw spoglądam we wsteczne lusterko czy nie ma podejrzanie znajomego pojazdu i oznak że to może być wideorejestrator.

Ostatnio edytowane przez bambelo ; 03-10-2009 o 21:40
bambelo jest offline   Odpowiedź z Cytatem