Cytat:
Musze w tym roku kupic opony zimowe do mojego Mondka... Rozmiar 205/55/R16 (takie mam letnie). W związku z tym mam pytanie jakich opon wy uzywacie zima albo jakie wg was sie dobrze sprawdzaja i sa wytrzymale...?
Oczywiscie w rosadnych cenach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
GOODYEAR UltraGrip 7+
NOKIAN WRG2
Continental ContiWinterContact TS790
PIRELLI SnowSport
Kleber Krislap hp2
Sava Eskimo s3
kupujac ktoras z tych napewno nie pozalujesz, jeszcze dunlopa sobie chwala, ale zapomnialem modelu, rozbieżność cen gdzies od 250 do 350zl no i ustawilem wg swojej opini, napewno 3 pierwsze to bardzo dobre, jak nie najlepsze opony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja wacham sie miedzy kleberem, a sava... bo sa sporo tansze, a klebera ost mialem i byl naprawde wzorowy, chociaz teraz sklaniam sie do savy chyba 30zl roznicy miedzy kleberem
a co koledzy powiecie o tzw lezankach, nowa opona, ale starej produkcji, powiedzmy z roku 2004, czego mozna sie po takiej gumie spodziewac, np teraz widze na allegro contiwinter, za 230zl 16ka, ale lezanka...