View Single Post
Stary 04-10-2009, 19:34   #95
zember
ford::beginner

Model: Mondeo Titanium 5d TANGO
Silnik: 1.8 TdCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: [MKIV] 1.8 TDCi - po 20.000 km i 4 miesiące

Cytat:
Napisał EgzeCutor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Was może niewiele pisałem na forum, ale może i moje spostrzeżenia coś dadzą. Autko mam 4 miesiące i 6.000km przejechane. Zaraz jak je odebrałem z salonu uszkodzony czujnik od kontroli trakcji (ten w kierownicy). Po 5.800km przejechanych wymiana wszystkich wtrysków (usunięte na gwarancji, a auto tankowane tylko na ORLENACH). Autko ciekawe, ale wizyty co dwa tygodnie w serwisie zaczynają mnie nużyć.
Wymiana wtrysków po 6000 km? No nieźle. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę załamująca wiadmość dla mnie bo miałem w przyszłym tygodniu zamawiać autko dla siebie z takim silnikiem. W sumie bardzo bardzo mi się podoba wizualnie na zewnątrz i wewnątrz, ma bogate wyposażenie i silnik z niezłymi osiągami i takie tam. Ogólnie fajne autko. Sporo się naczytałem o usterkach i wadach tego modelu, ale to co napisał kolega trochę mnie zmroziło. hmmmm Mam nadzieję że to jakiś ekstremalny wyjątek typu raz na milion Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie chciałbym żeby wtryski padły zaraz po gwarancji. Jestem z lekka przerażony po przeczytaniu wątku o usterkach...

PS. Witam wszystkich na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zember jest offline   Odpowiedź z Cytatem