Bez przesady, dosyć sporo nas jest z samego Torunia, więc nawet po południu w środku tygodnia można na godzinkę-dwie się spotkać, a Bydgoszcz ostatecznie też nie jest na końcu świata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W MKP potrafimy nawet w środku tygodnia na grilla do Płocka jechać do ludzi, wczoraj na Mazury pojechali koledzy, nawet z Poznania (ja niestety choruję, więc odpadłam). A tak to co tydzień-dwa tygodnie umawiamy się na myjni myć nasze Mondki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Najczęściej jeden-dwóch myje, reszta gada, a potem kawka w barze, czasami w McDonald's-ie lądujemy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę chęci koledzy! A przede wszystkim trzeba tu częściej zaglądać, bo widzę, ze jedynie jacekpr1, uro2, gajewskim, przemekmondeo i ja tu zaglądamy...