View Single Post
Stary 06-10-2009, 11:05   #597
taxidriver
ford::professional

Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
Domyślnie Odp: Dogrzewacz

Cytat:
Napisał sp4jkk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest taka mini przeróbka na ogrzewanie postojowe, bez uruchamiania dmuchaw w climatronicu. Chodzi mi tylko o samo podgrzanie płynu w obiegu.
to nie jest mała przeróbka tylko mała niedoróbka
Cytat:
Napisał sp4jkk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie mam dodatkowego akumulatora pod siedzeniem i fachowiec mówił, że długo akumulator w komorze silnika nie pociągnie jak to wszystko by się pouruchamiało
w karetce nawet kiedyś Nysa polonez akumulator starczał na ok 1 godz grzania i autko odpalało
Cytat:
dzięki temu zegarowi mogę nastawic 3 czasy kiedy uruchomi mi się dogrzewacz. Tam jest kalendarz, czyli mogę ustawic sobie żeby w środę o 6:30
raczej takiej wybiurczości nie uzyskasz. Tylko włącz jednorazowo lub codziennie innych zegarów nie spotkałem ale nie jestem wyrocznią wg strony producenta to jest zegar do suchego a do mokrego jest bez pokrętła
taxidriver jest offline   Odpowiedź z Cytatem