kurcze , czyżbym coś przeoczył ? chciałem załozyć rolety na tylnie drzwi,w zdejmowanym boku jest miejsce na roletę,
załozyłem w tamto miejsce własnej roboty roletę, ale musi się nawijać na stożku żeby równomiernie się odwijała i nawijała ,i pomysł upadł chwilowo bo wtedy były inne wydatki i cena rolety wydawał się duża.
stwierdzam że w drzwiach jest miejsce na roletę, chyba że coś przeoczyłem, Potrzebne jest tylko ozdobne maskowanie na własnoręcznie wycięty otwór o np, takie cuś jak tu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wyciąć dokładnie i pomalować czarnym matowym .....
tylko że jeszcze nie wycinałem otworu w maskownicy bo to musi być dobrze wykonane,chodzi o estetykę,alboooo............widzicie co mam na drzwiach ? u Was (Nas)tego nie ma, zrobiłem formę i poprosiłem by mi coś takiego zrobili, i zrobili.Więc .. teraz wpadł mi pomysł,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.by zrobić formę i wysłać do nich, niech zrobią maskownicę.
Pdsumowując- potrzebna jest oryginalna roleta,maskownica na wycięty otwór i jakieś chaczyki by roletę podwiesić , tak by efekt końcowy wyglądał jak u
paffcia i innych mających rolety.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps. hehe, już 25.03.2008 roku o tym mysleliśmy
Cytat:
|
...niestety tak łatwo nie będzie. Roletę można kupić - 276PLN/szt. :fcp15, haczyki też (po parę złotych)...ale nie można kupić samej ramki - tylko z tapicerką :fcp5
Bez ramki nie będzie to wyglądało za ciekawie :fcp3... ale chętnie skorzystam jeżeli ktoś wymyśli jakiś patent :fcp1
|