Temat: [2,0 i 2,2 TDCi] Mondeo nie ma mocy
View Single Post
Stary 07-10-2009, 19:18   #16
frey66
ford::beginner

Model: Mondeo MK III kombi
Silnik: 2.0 TDCi 115 KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Mondeo nie ma mocy

cze.
I co banita poradziłeś sobie z --moca --? NIECH MOC BEDZIE Z TOBĄ/ Z WAMI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja niestety nie i już nie wiem co to może być, a sugestii z waszej strony brak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko opisane poniżej .
Dodam tylko jeszcze ze po wymianie końcówek po 2 tygodniach jeden z wtrysków ( 3) na niskich obrotach stał dopiero ok 2tys jak turbo zabrało to i on się ruszał. Sam juz nie grzebałem ruszyłem do mechanika .
Stwierdzono opiółki metalu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nastąpiło wyjecie wtrysków i pompy do kontroli . Pompa 1 sekcja do wymiany. Po założeniu dalej to samo BRAK MOCY -turbo dziura do 2 tys jak była tak jest dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co teraz skoczyć z mostu ??/

Jeszcze jedno gdzie w w takim silniku TDCi 2.0 115km 2002 r znajduje się przepływomierz powietrza - normalnie jest zamontowany przy filtrze powietrza u mnie nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. WIĘC moje pytanie : Czy u mnie nie ma go wogóle ? Czy znajduje się w innym miejscu ?
w jakim ?
Jeśli nie ma to z ,,czego ,, komputer odcytuje przepływ powietrza ?
W Microcat for Ford Europe - pokazuje ze powinien mieć , więc dlaczego nie ma chociażby wiązki elektrycznej?
Auto stoi u Mech już drugi tydzień - masakra

Bardzo proszę o odpowiedzi na te pytania bardziej wtajemniczonych !

Ostatnio edytowane przez frey66 ; 07-10-2009 o 19:33
frey66 jest offline   Odpowiedź z Cytatem