View Single Post
Stary 07-10-2009, 19:30   #949
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Na wstępie serdeczne podziękowania dla Heko za "załatwienie" tematu,
no i wszystkim obecnym za przybycie...
miło było poznać...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Schem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie dołu nie było... jakby się zawiesiły w położeniu górnych obrotów...
no... autostradowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no to tak....
zdecydowałem cię na RedBoxa
wyjechałem od nich zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mimo nie wielkich ale jednak odczuwalnych zmian Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przyrost mocy ok... momentu ciut mniej... ale "mnie sie podobywuje"
w boxie jest 10 ustawień.. wyjechałem na 7...
w trasie zmieniałem (po konsultacji z Heko) na 5...
jak zrobię sprzęgło (czwartek) to postawie na 6 i zobaczę co dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeszcze 'potem" pomyśle o turbince.... pomału....

a o to wykresik:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.