View Single Post
Stary 07-10-2009, 21:27   #1223
Czapson
ford::beginner

Model: MKIII
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

To znowu ja ze swoimi pytaniami o podłączenie iPoda do Denso.
Nie mogę dojść do tego, jaki to jest model Visteona, ale gościu, od którego będę kupował przystawkę dla iPhona, zasugerował, żebym sprawdził, do jakich innych modeli radio ford wstawiał taką zmieniarkę, jak u mnie. Jeśli w ten sposób znajdę inny nr visteona, który jest na liście kompatybilności przystawek Apple, to będę wiedział, jakie akcesoria powinienem kupić do Denso.
W związku z tym mam pytanie:
czy ktoś wie, że taki sam model zmieniarki podłączany był do innych modeli radioodtwarzaczy - nie-Denso, tylko jakieś zwykłe Visteony?
O zmieniarce wiem tyle, że to Alpine i na ramce zmieniarki jest symbol 4S7T-8983-AB.

Jeśli ktoś ma dostęp do fiszek Forda i może sprawdzić w kompie po numerach części, to oczywiście chętnie wyślę nr VIN na priv.
Nie chcę już iść do salonu w Gdyni, bo wiem, że to i tak nic nie da, a jak gościu od części jeszcze raz mnie zobaczy to chyba wywiesi kartkę 'zaraz wracam' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary, bo to może być w końcu kres moich kilkutygodniowych poszukiwań.

Ostatnio edytowane przez Czapson ; 07-10-2009 o 21:33
Czapson jest offline   Odpowiedź z Cytatem