Cytat:
Od chyba 2008 roku montują już seryjnie oświetlenie schowka bo widziałem w salonie. Co do instalacji to ja mam już kompletną pod pilota do radia , którego zakupiłem i pod halogeny wszystko jest wyprowadzone i pewnie do innych pierdół też kawałek kabla się znajdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak przy okazji wie ktoś gdzie mogę dostać dolną osłonę kolumny kierownicy z otworem na pilota do radia do poliftowego fusiona bo na allegro nie widziałem? i jak ktoś potrzebuje to mogę swoją bez dziury odstąpić
|
mójemu golasowi powoli instalacja się powiększa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. są już elektryczne szybki, centralny, wcześniej wspomniane halogeny a niebawem pojawią się kabelki pod elektryczne lusterka z podgrzewaniem, i lamki oświetlające ziemie po otwarciu drzwi (tego akurat chyba nie montowali....?) ale trzeba przyznać że jakby instalacja była już poiągnięta doposażenie byłoby o wiele szybsze. Z drugiej strony takie rzeźbienie w przypadku sukcesu daje o wiele większą satysfakje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.