Nie widze nic bardziej trafnego dla mnie w tej chwili,wybór padł na maxa ponieważ potrzebuje dużo miejsca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( trójeczka pociech).i chciałbym mieć coś jeszcze dla siebie przy okazji wię coraz częsciej myśle o 2.5 T,daje niemałą radość z jazdy,choć tak naprawde nie miałem okazji karnąć się tym wózkiem,jechałem za to Focusem ST z tym motorkiem i miałem na plecach fajnego dreszczyka jak podeptałem pedał przyspieszenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...niesamowite jak to jedzie.Jedno co mnie troche zastanawia i troche przeraża to zużycie paliwa,bo skoro mój 1.8 Tdci pali mi w mieście 10-11 to podejrzewam,że nowy ewentualny nabytek bedzie sie zamykał 16-stoma pewnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,bo jakoś nie lubie zbyt ekonomicznie sie poruszać,ale też nie znęcam sie nad silnikiem,poprostu jeżdze dynamicznie,ot co...ale jeszcze musze poczytać gdzies jakie są koszty obsługi tego volvo-forda,jak jest z rozrządem,awaryjnością i w ogóle,pewnie więcej danych znajdę na forum volvo.pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.