Witam
Chodzi o kwestię że pokrętłęm do 3 pierwszych pozycji gdzie ma podawać nawiew...kolejne jakby nie działały ani na szybę, ani na twarz i szybę itd.
Przejrzałem forum,pytałem google. Co w pierwszej kolejności sprawdzić zapewne mi odpowiecie że te rzeczy które są najprostsze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli o odczucia przy "przekręcaniu" pokrętłem to jeśli dam całkiem w lewo czyli na twarz nawiew to jest odczuwalne że coś przełączam czyli jest opór ... przy dalszych regulacjach prawie nic nie czuć a jeśli chce dać pokrętło całkiem w prawo czyli nawiew na szybę to jest znaczny a wręcz mocny opór pokrętła ( lecz nie jest tak ciężko zawsze ) - czy w takim wypadku chodzi o cięgno Bowdena???
I jeszcze jedno pytanie... mianowicie chodzi o fakt że jeśli włączam lub wyłączam pobieranie powietrza z zew auta lub recyrkulację to słychać jak pracuje jakiś cichy silniczek czy to jest normalny objaw ?
Pozdrawiam
BTW Zauważyłem kolejną anomalię... gdy przełączam na nawiew na szybę to leci powietrze ale na nogi...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.