Cytat:
|
Wiem... dzwoniłem. Minusem aktualizacji jest wysłanie napędu DVD = kilka dni bez systemu w aucie. No cóż, chyba jednak warto. Szkoda tylko że nie posiadasz BTVC wtedy być może i polskie komendy by się pojawiły.
|
No to fakt, kilkanaście dni jeździłem bez napędu,ale chodzi o to żeby te minusy nie przysłoniły plusów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam straszna frajde z tego ustrojstwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jest:Ford Mondeo MKIII Ghia TDCi 130 KM MOPF(Cosmic Silver Metallic)-Na bogato+Navi Denso

Pozdrawiam
Krzysieq