View Single Post
Stary 14-10-2009, 13:07   #7
Krzysieq
ford::beginner

Model: MONDEO MKIII
Silnik: TDCi 130 KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Polskie menu w NAVI DENSO :)

Cytat:
Napisał RECONDO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem... dzwoniłem. Minusem aktualizacji jest wysłanie napędu DVD = kilka dni bez systemu w aucie. No cóż, chyba jednak warto. Szkoda tylko że nie posiadasz BTVC wtedy być może i polskie komendy by się pojawiły.

No to fakt, kilkanaście dni jeździłem bez napędu,ale chodzi o to żeby te minusy nie przysłoniły plusów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja mam straszna frajde z tego ustrojstwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Krzysieq
Krzysieq jest offline   Odpowiedź z Cytatem