Cytat:
|
Hmmm.... no to teraz jestem w kropce... Zamówiłem wiązkę do fiesty po numerze jaki był podany w instrukcji a są 4 rodzaje? Ciekaw jestem czy będzie pasowało do mojego radia itd :-\\
|
Pasować będzie na pewno. Bo gniazda te same. Ew trzeba będzie któreś piny zamienić. Ale szczerze nie sądzę. A forum jest po to aby ew.
błędów nie powielać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jeśli napiszesz że ok to już będzie przetarty szlak.
A ja chyba dziś pojadę do ASO i zamówię - ufam w ZDZISŁAWA. A moje wątpliwości wynikają z faktu że nie po to płacę za oryginalną wiązkę kasę żeby jeszcze musieć przy niej grzebać. Jakbym chciał kombinować to bym wziął moją obciętą wiązkę i bez problemu podłączył.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PA
PS Poza tym podłączam to w "niezwykłym" fordzie z "niezwykłym" navi i chyba naprawdę będę pierwszy ( nawet na świecie ) ale o tym sza, nie uprzedzajmy faktów jak to mówią.......bo zapeszę.....