Cytat:
Po co pisać co twierdzi Delphi skoro tu mieszkają lepsi fachowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i najważniejsze w tej dyskusji to fakt, że każdy ma swoje, jedynie słuszne zdanie. Jedni twierdzą, że nic nie trzeba robić tylko wymienić podzespoły, inni, że Delphi źle regeneruje wtryski i padają po 10 tys km. Wychodzi, że jedynie słuszne są chałupnicze naprawy lub jedynie fabrycznie nowe wtryski.
|
Kolego,.. ja absolutnie Ciebie nie atakuję, a nawet jestem zwolennikiem kodowania. Ale nie dajmy sie zwariowac marketingowi producetna! Wiadomo, że tych 10-ciu przedstawicieli delphi w Polsce, którzy kupili maszyny do kodowania musi jakoś zarobić na nie. Ale nam chodzi o skuteczną naprawę. Inna sprawa, ze 80% warsztatów, które się dotykają wtrysków nie powinno tego robić,.. na czele z tfu,.. motomaximusem, co wsadza chińskie G...Ja się tak wymądrzam bo mam kumpla, który zajmuje się naprwa układów Commoin rail, w tym również naszych TDCI i 95% klientów wyjezdza zadowolonych,.. choć nie ma maszyny do kodowania wtrysków. Chyba więcej niż od kodów zależy od wiedzy i uczciwości.