View Single Post
Stary 02-11-2009, 20:22   #9
skarb
ford::average

Model: Kuga
Silnik: Diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Jak odczytać ECU SIEMENS SID 206 FOCUS/KUGA 136 PS

Cytat:
Napisał TuneFORCE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena WinOLSa zaczyna się od1600Euro...nie wiem czy jest sens kupowania tego programu żeby tylko ,,podejrzeć'' co w sofcie siedziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszystko inne to piratyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to ja nie wiedziałem, że to takie drogie.

Ale w porównanie do tego co niektórzy winszują za program to po 4 klientach się im pewnie zwraca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z drugiej strony to dobre narty, albo skuter wodny potrafią kosztować o wiele więcej a są tacy co sobie w ramach hobby to kupują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Faktycznie, może być, że niektórzy używają pirackich wersji i dlatego jest coś taniej ale taką niestety mamy rzeczywistość, której nie zmienisz.
skarb jest offline   Odpowiedź z Cytatem