Temat: [S-MAX 2006-2015] 2.5 T Spalanie, Wrażenia
View Single Post
Stary 03-11-2009, 08:15   #31
jarecki46
ford::average

Model: S-Max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: S-MAX 2.5 T Spalanie, Wrażenia

[QUOTE=maciekr7;1217757]
Sama praca silnika mogłaby być przyjemniejsza, ale to takie moje subiektywne odczucie. Kolega ma esia w dieslu i jemu się praca podobała.

Właśnie szukam dla siebie 2.5,i powiem szczerze,że jadąc Focusem ST ten silniczek śpiewał przepięknie a tutaj tak jakoś sucho trochę chodzi,nie wiem jak sie tym jeździ bo powiem szczerze,że nie jechałem esiem z volvoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,tylko go odpaliłem w zatłoczonym komisie i posłuchałem...czegoś mu brakuje w porównaniu z pracą w ST,chyba nie ma poprowadzonej "rurki z dzwiękiem" tak jak w FocusieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i tak jest nieźleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale powiem szczerze,na razie nie mogę znaleźć nic ciekawego z drugiej ręki,w całej UK jest w tej chwili ok 15 S-maxów z 2.5T i w sumie nic ciekawego jeśli chodzi o wyposażenie,sami zobaczcie http://search.autotrader.co.uk/es-uk...earches...albo golutkie albo jak coś sie ciekawego trafi to jest chwila i "znika"...ale jak to mówią cierpliwość popłacaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.