View Single Post
Stary 06-11-2009, 19:40   #4
Kriss1
ford::average

Model: Galaxy 4x4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Problem z radiem :(

Cytat:
Napisał hans87 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.
Od Sierpnia jestem posiadaczem Forda KUGI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś coś się spsuło z radiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Włącza się i wyłącza, pokazuje się napis : Sony Audio System, po czym wyświetla się godzina i nic nie ma na tym, po 4sek. się wyłącza i znów to samo.
O co może chodzić ? czy może ktoś miał podobny problem ?
Raz mi się to zdarzyło, ale jak postraszyłem "KAZIKA", że jadę do serwisu to się naprawiło i od tamtej pory spokój. Zauważyłem jednak, że przy niskiej temperaturze (np.0, +2,4,5) sprzęt grający "loguje się" z opóźnieniem. Wtedy było tak samo ale się nie zalogował (brak możliwości uruchomienia radia - przycisk nie aktywny) a CD odtwarzało bez fonii.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kriss1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem