View Single Post
Stary 09-11-2009, 21:35   #711
Stefano
ford::expert

Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Dogrzewacz

Cytat:
Napisał Pacific tdi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj wymieniłem siteczko na świecy bo kopcił. Sitko mocno nadpalone. Teraz pali pięknie, ale nurtuje mnie jeden fakt. To co założyłem ma średnicę w każdym miejscu identyczną, czyli walec, a to stare miało z przodu grubszy kołnierz. Stare wchodziło ciaśniej, nowe luźniej. Czy występują dwa rodzaje tych siteczek? Czy wszystko jest OK i grzać na maksa?
Tak, występują dwa rodzaje siatek na swiecę, ale jak załozyłeś taki zwykły walec zamiast tego z kołnierzem też bedzie dobrze. ja wiele razy zakładałem takie jakie maiłem pod ręką, bo brakowało mi akurat tych z kołnierzem i jest jak najbardziej w porząchu.
Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam do Was pytanie odnośnie dziwnego
...........
Wyłączając samochód słyszałem dużo cichszy szum jego i wogóle był cichszy jak chodził.Za to co ciekawe,przy takich objawach piecyka autko szło jak burza:ciszej,szybciej - bajka,ostatnio tak chodził jak było cieplej i przed załączaniem piecyka.Na VAGu zero błędów...
Martwić sie czy nie,co sprawdzić zobaczyć???Dzięki za odp
Nie przejmuj sie tym, ważne ze piecyk startuje i chodzi, zobaczysz po czasie..., jak bedzie niedomagał, to mu się pomoze.
Pozdr.

Ostatnio edytowane przez Stefano ; 09-11-2009 o 21:41
Stefano jest offline   Odpowiedź z Cytatem