pwanic ma niestety chooolerną racje. Właśnie też skończyłem wymianę. Jedno słowo: TRAGEDIA!!!, kurdę jak bym w jakimś francuskim wozie zmieniał! Do kitu dostęp....
A z odpowietrzeniem zupełnie inna bajka. Żeby nie zamęczyć NIE znalazłem żadnego "wężyka" do odpowietrzenia, ba nawet akumulator zdjąłem (bez sensu) i na moje szczęście samo się odpowietrzyło!!! SAMO!!!.
Gdzieś przeczytałem że system ten ma samo odpowietrzanie, tylko trzeba przy włączonym silniku: pompować, spróbować wrzucić bieg, pompować i tak do skutku!....zajęło mniej to jakieś 15-20minut.
A cała wymiana chyba ze 4 godziny!
Trzeba mieć przy sobie kupe kluczy.
Aaaa, bym zapomniał kupiłem pompkę na ALLEGRO od AutoMotoSKLEP ze Szczecina już chciałem opierniczyć firmę, ale nigdzie nie ma napisane że to oryginał (cena 150zł) i NIE JEST!. W sumie wszystko gra - pompuje, ale jeden "malutki" szczegół : otwory do mocowania pompki mają inną średnicę i śruby oryginał NIE PASUJĄ!!! Trzeba jeszcze mieć odpowiednie....lub sklep w pobliżu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.