Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaczne od tego ze zalozylem sobie podgrzewana przednia szybe i nie mam zielonego pojecia od czego zaczac by ja podlaczyc.
Auto nie posiadalo wczesniej grzanej szyby, dodam ze jest do Mondeo Mk3 2004 rok po lifcie.
Przelacznik podgrzewanej szyby tylnej jest podlaczony dosc spora kostka gdy zakupilem przycisk grzania szyby tylnej i przedniej jest on zintegrowany razem i tak samo wiazka ktora do niego sie podpina jest integralna podgrzewanie tylnej z nowego przycisku dziala bez klopotu lecz nie wiem czy i gdzie moge ewentualnie znalezc kostki pod maska i czy ewentualnie jest mozliwosc sie wpiecia jakos pod dany przycisk jezeli nie da sie odnalezc wiazki pod maska.
prosze o wyrozumialosc dla poczatkujacego forumowicza.
dodam ze 13.11.2009 piatek nie byl za szczesliwym dniem licze na odwrot sytuacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - (upadek ze schodow)