Temat: [Mondeo 2000-2007] BIXENON - co o tym sądzicie?
View Single Post
Stary 13-11-2009, 14:44   #33
Mariusz
ford::professional

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
Domyślnie Odp: BIXENON w Mondeo - co o tym sądzicie?

Cytat:
Napisał SrebnaStrzała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To prawda, jednak ja u mnie dzieki xenonom bez tych bajerów a jedynie z dobrym ustawieniem dostrzegam ludzi i rowerzystów którzy nie mają żadnych odblaskowych "znaczków" czy świateł. Na zwykłych lampach kto wie czy by mi ktoś pod koła nie wpadł. Mam oryginalne reflektory i to wystarczy, takie były od kupienia i tak jest w Vin'ie czemu nie dali poziomowania i spryskiwaczy? widocznie nie było takiego wymogu.
...a już na pewno nie będę się pakował w dodatkowe koszty by być altruistą, bo dla mnie nikt z niczego nie rezygnuje aby mi się dobrze żyło, każdy tylko patrzy jak oskubać co do grosza. Odnośnie stanu technicznego, jak myslisz ile samochodów w Polsce powinno go oblać? zadaj sobie pytanie, czemu w takim razie jeżdżą ?
Alternatywnie możesz również spytać gdzie się podziały pieniądze na drogi i czemu co raz więcej ograniczeń?
Jakie państwo tacy ludzie.
Podaj w takim razie VIN jeśli łaska to sprawdzę, czy masz w oryginale xenony, oki!?

668855686
Mariusz jest offline   Odpowiedź z Cytatem