Temat: [Mondeo 2000-2007] BIXENON - co o tym sądzicie?
View Single Post
Stary 13-11-2009, 15:36   #39
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: BIXENON w Mondeo - co o tym sądzicie?

Cytat:
Napisał 12345mario Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podaj w takim razie VIN jeśli łaska to sprawdzę, czy masz w oryginale xenony, oki!?
Ok wieczorem Ci wyśle ten Vin, jednak kiedyś ktoś już mi sprawdzał i były xenony. Nie raz zakładałem temat odnośnie braku spryskiwaczy, nawet rozbierałem zderzak w poszukiwaniu.

Antyrama weź tak nie szpanuj bo wierz mi nie masz czym, możesz mieć nawet 3 mondeo ale to nadal tylko mondeo, najtańsza średnia półka na rynkuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wolałem zainwestować "nowe mondeo" w swoją pasję a nie w samochód. Nie wybierałem Mondeo ja je dostałem dlatego nim jeżdżę. Gdybym sam wybierał wziąłbym Japońca bez zastanowienia, jednak jako artysta czuje sentyment do tego auta, służy już 4 lata i dlatego wciąż pakuje pieniądze zamiast sprzedać.

Jak będę chciał to przyjdę i Ci nasram na mondeo, a Ty zadzwonisz na policje i powiesz że ktoś Ci nasrał na samochód? czy może użyjesz rękoczynu aby odwiedzić kratki? Nie próbuj zmienić świata, bo nie zmienisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spójrz na to realnie a nie marzysz że nagle zniknie korupcja, łapówki itd.

Ostatnio edytowane przez SrebnaStrzała ; 13-11-2009 o 15:43
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem