Cytat:
Ok wieczorem Ci wyśle ten Vin, jednak kiedyś ktoś już mi sprawdzał i były xenony. Nie raz zakładałem temat odnośnie braku spryskiwaczy, nawet rozbierałem zderzak w poszukiwaniu.
Antyrama weź tak nie szpanuj bo wierz mi nie masz czym, możesz mieć nawet 3 mondeo ale to nadal tylko mondeo, najtańsza średnia półka na rynku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wolałem zainwestować "nowe mondeo" w swoją pasję a nie w samochód. Nie wybierałem Mondeo ja je dostałem dlatego nim jeżdżę. Gdybym sam wybierał wziąłbym Japońca bez zastanowienia, jednak jako artysta czuje sentyment do tego auta, służy już 4 lata i dlatego wciąż pakuje pieniądze zamiast sprzedać.
Jak będę chciał to przyjdę i Ci nasram na mondeo, a Ty zadzwonisz na policje i powiesz że ktoś Ci nasrał na samochód? czy może użyjesz rękoczynu aby odwiedzić kratki? Nie próbuj zmienić świata, bo nie zmienisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spójrz na to realnie a nie marzysz że nagle zniknie korupcja, łapówki itd.
|
Weź Srebrniutki przestań trzeszczeć farmazony. Jak jedzie na ciebie ewidentnie pijany kierowca to dzwonisz na policję czy zawracasz, żeby mu dokupić wódki bo i tak nie naprawisz świata?
Dawno nie czytałem tak artystycznych bredni.
Wracając do Twojego Mondeo na płycie Focusa. Taki prezent to chyba od wroga?
Czytałem jak codziennie płakałeś, że coś się sypie. Wychodzi, że auto miało niezłego crash testa. Ty możesz sobie mieć te ksenony w VIN, komuś po crashu nie chciało się po prostu szukać zderzaka i instalacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Srebrny i czytaj ze zrozumieniem. Raz, potem drugi i najlepiej trzeci. Jakżeś sobie chłopie wykoncypował, że ja szpanuję Mondeo to nie mam zielonego pojęcia. Kurde sądziłem, że właśnie udowadniam, że to nic takiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.