Temat: [Mondeo 2000-2007] BIXENON - co o tym sądzicie?
View Single Post
Stary 13-11-2009, 21:41   #53
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: BIXENON w Mondeo - co o tym sądzicie?

zabolało widzę, mędrkuj dalej supermanie. Już z Mario sprawdziliśmy jednak nie są fabryczne więc kiepski z Ciebie detektyw.
To że pisałem na forum w celu diagnozy to zwie się płaczem? Toż to jedno z najsmutniejszych for na świecie bo co chwile tu ktoś płacze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

... a Ty wyjmujesz telefon i dzwonisz jak na Ciebie jedzie pijany kierowca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?? No ja bym bardziej zawracał czy nawet wolał wjechać do rowu, niż sięgać po telefon i dzwonić na Policję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak tu się dziwić że potem wypadki są skoro ludzie zamiast unikać wypadku sięgają po telefon.
Faktycznie nie mogę się tutaj mierzyć z Twoim świato-poglądem odnośnie bezpieczeństwa na drodze, aż takim hardcore'owcem to ja nie jestemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Musiałbym się zniżyć do Twojego poziomu aby to zrozumieć ale wtedy pokonałbyś mnie doświadczeniem więc wolę nie ryzykować.
...ode mnie EOT w tym wątku.
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem