Odp: Sterowanie pilotem z rediem Becker 4370
Jeśli chodzi o mapy to ja mam inne radio: Traffic Pro High Speed i w zwiazku z tym inne mapy. Do Twojego radia najnowsze mapy to właśnie 10.0, nowszych nie ma. Wejdź na strone Beckera i sam zobacz. Jeśli oni nie mają to raczej nikt sobie w domu lepszych nie zrobił.
Co do dokładności to niestety mapy do fabrycznych nawigacji nie nadążają za tymi przeznaczonymi do przenośnych navi. Ale to jest problem wszystkich chyba producentów, mniej sie pewnie tego sprzedaje i nie chce im się lub nie opłaca robić czestych aktualizacji. Jak chcesz dokładną mapę to tylko przenosna navi lub telefon. Mi na codzień całkowicie wystarcza ten Becker (a jeżdżę dużo po całym kraju w nieznane mi miejsca), a jak w Beckerze brakuje mniejszej ulicy to sobie włączam garmina w telefonie.
Na załaczonym rysunku radia właśnie widać, że gniazda do sterowania nie ma. Wszystkie piny są jasno opisane. Moje radio jest z tyłu identyczne i też się gapiłem na ten rysunek. I czym dłużej się gapiłem tym bardziej widziałem, że nietety nic z tego nie będzie. Chyba, ze ktoś opracuje przejściówkę ze sterowania anteną na sterownie z kierownicy...