Temat: [Galaxy 2000-2006] DVD pod sufitem?
View Single Post
Stary 14-11-2009, 15:18   #47
Grzaniec
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: Ford Galaxy MK2
Silnik: 2.3 noPb
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: DVD pod sufitem?

Cytat:
Napisał Mario16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A np. coś takiego :
[.....]
Opcja pierwsza odpada - mam fabryczne radio 2DIN i nie mam zamiaru go wymieniać. Poza tym małe dzieci z tyłu w fotelikach wiele by nie zobaczyły na ekranie z przodu. Opcje kolejne też mi nie specjalnie pasują, bo wymagają....zawsze jakiś kabli na wierzchu, mocowania tego przed podróżą itp. Cały czas idealnym rozwiązaniem dla mnie wydaje się montaż dvd podsufitowego - raz zakladam, podłączam i mam spokój. Przenośny nie musi być. Swego czasu widziałem całkiem budżetowy odtwarzacz dvd z ekranem lcd montowany pod sufit (jakiś ok. 500zł) na allegro. Niestety - nie kupiłem i od tamtego czasu nic w podobnej cenie nie widzę (2x tyle - takGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Nie zależy mi na jakimś super markowym sprzęcie - ma po prostu odtwarzać płyty..pewni najczęściej z bajkamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzaniec jest offline   Odpowiedź z Cytatem