No to widzę że nie do końca się zrozumieliśmy jeśli chodzi o moje propozycje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałem pokazać że istnieją radia (nawet 2 din) z TV DVD itd. Dodatkowo można je podłączyć do dodatkowych monitorów ale są już nawet monitory z możliwością odtwarzania z SD, USB, MP4, DIVX, itd. nie koniecznie CD, czy DVD. Widziałem jak podłączacie dzieciom laptopy w aucie i pomyślałem że dobrze by było w dobie ciągłych ulepszeń zastanowić się nad czymś co będzie za powiedzmy 2 lata nie tylko PODWIESZKĄ pod sufitem bo dzieciaki rosną a za chwilę będzie TATA PODŁĄCZ grę bo ten film już widziałem-łam Z 4 lata wstecz miałem graja na kasety i problem gdzie JE trzymać ! Potem kupiłem CD i po roku ten sam problem z "krążkami" Zmieniłem na CD z MP3 i to samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kumpel kupił radyjko z wejściem USB oraz wysuwanym 7" panelem dotykowym Ma Bluetooth więc praktycznie "miejsce" gdzie trzyma muzykę, filmy, itd. itp. mieści Mu się przy kluczach w pendrivie !! lub (jak u mnie) telefonie ! Koniec ze stosami płyt itp ! Co do marki sprzętu to się zgodzę że nie stać NAS na taniochę ale nie ma co przepłacać za "blachę" bo i tak elektroniką zajmują się CHIŃCZYKI. Na dodatek zaczynają powracać z "zarobków" kolesie złodzieje więc im więcej w aucie markowego sprzętu tym lepsze znajomości ze szklarzem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miłych poszukiwań sprzęciku Pozdrawiam !