View Single Post
Stary 17-11-2009, 18:01   #75
gizor
ford::beginner

Model: S-Max
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Opony do s-maxa

Cytat:
Napisał tygrysex Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrobie dzisiaj fotke, jak znajde chwilke czasu... a co do felg stalowych na zime i ich zaletach? hmmmmmmmmmmmm, jest chyba tylko jedna - sa mniej kruche.
Ale nie kazdy sie oczywiscie zgodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fele aluminiowa jest o 3 nieba lepiej przygotowana od stalowej - na zime (a juz stalowe Fordowskie felgi to poprostu najgorszy szit jaki swiat widzial, mamy w sumie staly kontakt z 8 samochodami (z czego dwa Fordy... oba moje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i tylko felgi w Foczce po 6 latach wygladaja jakby sie zaraz mialy rozleciec, tak sa pokryte rdza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego w tym sezonie kupilem do Foczki na zime alusy, tak jak do Sia...
Paru wulkanizotorow w zyciu odwiedzilem i zawsze slyszalem dwie takie samo opinie... a nawet trzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :

- stalowe felgo Forda = dziadostwo
- alu felga lepsza na zime
- opony Continental - sa swietne, ale szybka sie scieraja

Wiec tyle z mojej strony... i nikomu nie wciskam do glowy mojego punktu widzenia... zeby zaraz sie nie zjawil ktos ogarniuety w wiedzy i wystrzelil: g@wno prawda, alu na zime to najglupszy pomysl, jaki mozna miec...
Pozdrawiam
Za 2 tyg odbieram "nówke" a że mamy juz prawie zime stoje przed dylematem, znajomy sprzedawca w salonie zrobil mi ofertę na felgi i opony i tak za kpl. stalówek wola 800 PLN plus kpl. opon Pirelli 1800 PLN zastanawiam sie czy jest sens inwestrować w markę jaka jest Pirelli czy kupić często polecane ale mnij znane Nokiany a do felg dołożyć i kupić jakąś ładną alu 16 stke?? Jak myślicie??
gizor jest offline   Odpowiedź z Cytatem