Cytat:
CZESC.
Dzwoniłem do fugazzi, koles twierdzi ze moze wyregulowac i nic wiecej i wtedy sie zobaczy-mowi ze moze spróbowac wyregulowac ze auto moze np. 2 litry wiecej palic i zobaczymy co sie bedzie działo- ale ta odpowiedz tego faceta mnie nie przekonuje, bo to tez metoda prób i błedów,mówi ze moga to byc bledy mieszankowe, w sumie to go zagiołem pytaniem.Po co mam płacic za regulacje jak tam gdzie montowałem mam gratis bo na gwarancji, jeszcze jak ma mi wiecej palic to dziekuje, teraz mi 10 litrów gazu pali po miescie, wiec jest rewelacja. Mówil tez ze to ze sie swieci nie wpłynie na silnik i jakies przyszle usterki. a już mi głowa siwieje od tego tematu...
|
No cóż, skoro uważasz, że instalacja pracuje prawidłowo to, moim zdaniem powinieneś zacząć od dokładnego sprawdzenia co to za błąd - podaj na forum, trzeba dokładnie okreslić przyczynę powstawania tego błędu.
Czy jesteś pewien, że błąd powstaje na skutek LPG? Może po jego skasowaniu pośmigaj na benzynie celem upewnienia się, że to faktycznie instalacja ma na to wpływ.