Cytat:
|
Zależy od indywidualnych wymagań każdego użytkownika. Dla mnie 115 KM jest już wystarczające i na pewno nie rozpatrywałbym wyboru między tymi dwoma autami pod względem tyko mocy silnika.
|
Jezdzilem oboma (tylko z innymi silnikami niestety). Jednym i drugim jedzilo mi sie dobrze. Roznicy w wielkosci nie odczuwalem (na siedzeniu kierowcy oczywiscie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
CHcialbym poznac subiektywne opinie uzytkownikow nt. tego, czy te 125KM wystarcza do sprawnego poruszania sie po drogach i przede wszystkim ILE TO PALI?
Widze, ze masz poprzednie mondeo 2.0TD 115KM. Tez takie mialem i silnik byl dla mnie troche za slaby. Poza tym tym nowe Mondeo jest ciezsze... JEsli chodzi o osiagi to bardzo przyjmenie jezdzilo mi poprzednia generacja monedo z silnikiem diesla 130KM (niby tylko 15KM wiecej, ale roznica w osiagac bardzo znaczna). Niestety nie mam mozliwosci przejechania sie nowym mondeo 125KM...

Ulubione auto: Subaru SVX:]