Cytat:
|
Nie rozumiem po co te tajemnice dotyczące ceny i sprzedawcy,
|
Przecież jest napisane na początku tematu. Delphi nie przewiduje detalicznego handlu zestawami naprawczymi. Po co wobec tego robić "koło pióra" ich dealerowi? Skoro skuszony chęcią zysku poszedł na rękę detalistom
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Żeby zamknęli nam pewne źródełko zaopatrzenia?
W ten sposób przynajmniej przypadkiem nie rzucą się w oczy komuś z Delphi dane naszego sprzedawcy np. poprzez Googla z informacją o sprzedawaniu każdemu.
PS. Przypominam się koledzy, że proszę o namiary na tego sprzedawcę. Bo wychodzi, że ja też jestem w ogromnej potrzebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Dodane po chwili:
Chociaż teraz zobaczyłem, że Bosch Adamczyk sprzedaje wtryski do mojego po regeneracji po 550 zł brutto. Nawet ta cena jest moim zdaniem bardzo niezła. Gwarancja na 80 tys. Ciekawe jakie warunki - pewnie wymiana u nich. Jutro chyba zadzwonię do nich i się zapytam czy są im nadane nowe kody w tej cenie.
Bo jeżeli by mi poleciał tylko zaworek to wyszłoby mnie taniej, ale jeżeli rozpylacz to nie wiem bo nie znam cen. Na pewno w hurcie są niskie bo spójrzcie na aukcję:
http://www.allegro.pl/item809027969_..._0_delphi.html wychodzi, że ich rozpylacz i zaworek kosztują maks 250 zł. A podejrzewam, że mniej.