Cytat:
Przyjemny temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widzę że założyłeś go też na forum focusa, tak więc pewnie tutaj będziesz namawiany bardziej do mondeo, a tam do kompaktu.
|
No tak wlasnie jest:]
Byc moze mondeo 2.0tdci (+chip), a najlepiej od razu 2.2tdci - bylbym optymalnym rozwiazaniem, ale niestety mondeo z tym silnikiem i sensownym wyposazeniem robi sie dla mnie za drogi...
Rodziny duzej nie mam. A cos takiego, jak prestiz w ogole nie ma dla mnie znaczenia. Cenie sobie wygode - owszem - ale mysle sobie, ze zaznam jej nawet w focusie po dwoch latach jezdzienia Rangerem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzieki za wszytkie wpisy. BEde je nadal analizowal. Na razie zwracam sie w stronie focusa mozniej. Ale mam czas na przemyslenia do stycznia, weic nie wiadomo...

Ulubione auto: Subaru SVX:]