Temat: [Mondeo 2007-2014] 1.8TDCI 125KM, czy Focus 2.0TDCI 136KM
View Single Post
Stary 19-11-2009, 21:41   #34
Strzeszku
ford::advanced

Imię: Łukasz
Model: Alfa Romeo
Silnik: 1,75
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Mondeo 1.8TDCI 125KM, czy Focus 2.0TDCI 136KM

Cytat:
Napisał Pastoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przede wszystkim warto dopłacić chociaż do GoldX'a, ponieważ w serii dostajesz:
a) polakierowane zewnętrzne klamki - mała rzecz, a cieszy - przy jasnym kolorze lakieru Mondek wygląda dużo lepiej
b) regulację jasności podświetlenia deski rozdzielczej - niby pierdółka, ale w nocy przekonasz się, o co chodzi
c) nie takie tragiczne alu 16'
d) bajerki typu automatyczne wycieraczki, elektryczną regulację wysokości fotela kierownika, regulację podparcia lędźwiowego, skórzaną kierownicę i gałkę biegów

Ewentualnie dołożyć i faktycznie Titanium kupić - ale to już kwestia gustu. Wbrew pozorom zastanów się nad wyposażeniem, ponieważ po zakupie pewnych elementów nie zmienisz lub będziesz miał problem z podmianą.
Ja dostałem jeszcze lusterko które samo się zciemnia, ale może w tym roku za to trzeba dopłacać.
Kolego jakby Cię namawiali do blututa ze sterowaniem głosem, to nie bierz, bo to chyba jedyny element który można dołożyć do mondka i to tanioGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mnie kosztował 400zł (1700zł wg cennika) i dużo roboty, ale Tobie razem z kolegami z forum powiemy jak to założyć w ciągu godzinyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strzeszku jest offline   Odpowiedź z Cytatem