Temat: Sprzedaż
View Single Post
Stary 19-11-2009, 21:45   #2
tajger86
Zablokowany

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
Smile Odp: Sprzedaż

Cytat:
Napisał leeroyth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć,

Już od dawna zamierzałem się ze sprzedażą autka (problemy finansowe) i udało się, znalazłem kupca za 4000 pln. Tylko nie wiem jak mam zrozumieć prośbę kupującego, chce aby na umowie kupna-sprzedaży widniała kwota 800 pln. Niestety nie jestem rozeznany w procedurach (pierwszy raz sprzedaje samochód) i nie wiem jaki cel ma w tym kupujący.
Proszę o udzielenie rad abym nie popełnił błędu.

Dzięki
Chodzi o podatek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I mniejsza cena na umowie tym mniejszy podatek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))

Dla własnego bezpieczeństwa powiedz że napiszesz 800pln jak da Ci najpierw 4000pln do ręki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tajger86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem