Lista moich usterek przy 33000km:
1.Ksenony sie zawiesily i przestaly sie regulowac, ale mozna uznac, ze to moja wina(nie wolno uruchamiac silnika przy zapalonych ksenonach).
2.IVDC samo zmienia ustawienia i zawiesza sie tak, ze nie mozna przez jakis czas zmienic ustawien...denerwujace strasznie jak zawiesi sie na comfort i masz wejsc szybciej w zakret.
3.Stukanie w zawieszeniu...przod...jeszcze nie wiem czy lacznik, czy jakis moze krzyzak na kierownicy, bo stuka przy mocnym kreceniu nia.
4."Niby chromy" na klamkach powypaczaly sie, nie sa rowne, tylko z bomblami(jak by powietrza dostalo sie pod folie)
5.Paruja mi oba przednie reflektory i lewy kierunkowskaz...to juz jest masakra.
6.Nie wiem czy to usterka,jeszcze nie pytalem w serwisie...ale przy uruchamianiu silnika na moment na wyswietlaczu wyskakuje mi rysunek kierownicy (mam ten sredni wyswietlacz, nie convers), a przy gaszeniu czasami na moment miga zolte "i" ale nie zostawia w pamieci informacji co jest nie tak...a kluczyk zawsze mam w jednym miejscu i na 100 % samochod go widzi.
Chyba wszystkie usterki jakie pamietam...dosc duzo...jednak i tak na pasata bym sie nie zamienil
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mam auto na gwarancji, napisze pozniej jak serwis do tego wszystkiego sie odniosl.