Hmmm, no cóż, mało tu chyba właścicieli Connectów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cicho nie jest?taaaak, to ja tez zauwazyłem zaraz po zakupie swojego Tranzola...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.mozna przywyknąć...uwierz mi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zawieszenie trwałe? co mozna powiedzieć po 10 tys.km, raczej nie wiele...aczkolwiek bardziej komfortowo zrobi się kiedy auto załadujesz towarem a i ciszej powinno być...
Fordy generalnie maja to do siebie, że bardzo dobrze sie prowadzą, Transity również
75KM wystarczy w jezdzie miejskiej...a na trasie sam ocenisz
tak więc tankuj "dobre" paliwko i ciesz się życiem...