Mi szoniak 6CDMP3 Bluetooth sam się zresetował. Wsio poustawiał na "0" zero. Odpaliłem auto i wcześniej słuchałem na USB a tu nagle CD zabzyczał i włączyła się płyta... Dziwne pomyślałem i olałem sprawę, płyta też fajna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jakoś płasko grał, wchodzę do menu a tu wsio na zero, EQ=off itp.
Takie cuś. Ogólnie mam bardzo słabe zdanie o szonym w moim aucie, choć gra pięknie, ale samo urządzenie jest niepewne. Kiedyś mi zawisło na amen i nic nie grało, co opisywałem, ale samo się naprawiło.
Oczywiście komenda głosowa "cd changer" dalej wymaga perfekcyjnej, angielskiej wymowy, bo inaczej mnie zlewa... Ile razy się pociłem "ciiidiiii czeeeendżeerr", wystarczy kliknąć guzik, ale to nie to samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reszta komend, jakie by nie były skomplikowane działają bez zarzutu i kombinowania z wymową
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.