Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 21-11-2009, 23:02   #1335
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Mi szoniak 6CDMP3 Bluetooth sam się zresetował. Wsio poustawiał na "0" zero. Odpaliłem auto i wcześniej słuchałem na USB a tu nagle CD zabzyczał i włączyła się płyta... Dziwne pomyślałem i olałem sprawę, płyta też fajnaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jakoś płasko grał, wchodzę do menu a tu wsio na zero, EQ=off itp.
Takie cuś. Ogólnie mam bardzo słabe zdanie o szonym w moim aucie, choć gra pięknie, ale samo urządzenie jest niepewne. Kiedyś mi zawisło na amen i nic nie grało, co opisywałem, ale samo się naprawiło.
Oczywiście komenda głosowa "cd changer" dalej wymaga perfekcyjnej, angielskiej wymowy, bo inaczej mnie zlewa... Ile razy się pociłem "ciiidiiii czeeeendżeerr", wystarczy kliknąć guzik, ale to nie to samoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reszta komend, jakie by nie były skomplikowane działają bez zarzutu i kombinowania z wymowąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

bez samochodu
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem