View Single Post
Stary 22-11-2009, 16:10   #4
majkelos
Zablokowany

Model: ford s-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Mgła, a światła przeciwmgielne

oczywiście diagnoza hita jest trafna - nie żyję pod cisnieniem, nie stawiam sobie poprzeczki na wysokości 2,80 - bo tam jeszcze nikt nigdy nie podskoczył i nie spieszę sie prawie nigdy - a ch.... jak sie spóźnie to przeciez moje życie ani kariera moja czy dzieci nie legnie w gruzach. Natomiast jesli coś mnie wnerwia i megairytuje duzo bardziej niż wyczyny kierowców, to sa to wyczyny rządzących i ich permanentne oszustwa, i bandyckie wyciaganie pieniędzy z mojej kieszeni. ogranicze sie do tematu drogowego: To mnie doprowadza do mysli wręcz zabójczych. Pomyślcie panowie ile razy i jakie kwoty sa od nas- kierowców wyłudzane pod pretekstem naprawy i budowy nowych dróg? na co idzie opłata paliwowa? na łatanie budżetu i w tym cząstka na premie dla tego nieudolnego rządu, teraz dochodzi jeszcze podatek weglowy, paliwowy na diesel i cos jeszcze. A potem pomimo tych opłat które sa kradzione od 20 lat nowych dróg prawie nie ma a jeśli są to za przejazd trzeba słono płacić!!! i to stawki jedne z wyższych w europie!!!!!!!
to mnie wku..... 1000 razy bardziej niz kierowcy z adhd

Ostatnio edytowane przez majkelos ; 22-11-2009 o 16:13
majkelos jest offline   Odpowiedź z Cytatem