Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 22-11-2009, 22:13   #1340
peszt
ford::average

Model: MONDEO MK4
Silnik: 2,0l 140km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał kristof70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mogłbyś coś więcej powiedzieć o tym problemie, bo to chyba pierwszy raz na forum ktoś ma problem z IVDC
Co by tu pisac...

wyglada to tak, ze jadac...nagle przelacza mi sie ivdc(bylo np sport...wskoczyl comfort)...w roznych konfiguracjach. Gdy nagle chce przelaczyc spowrotem na to co bylo ivdc sie zacina i jedzie na tym na co sie samo przelaczylo. Zacina sie i wisi na danym ustawieniu przez jakis czas...sam nie wiem ile...roznie bywa...az nagle pozwala sie przelaczyc i juz jest ok. We wtorek jade na serwis, ciekawe co powiedza.

Jest to strasznie upierdliwe gdy przelaczy sie na COMFORT...na zakretach wtedy lata sie po aucie, a auto plywa po ulicy. Wczesniej jezdzilem vectra c GTS...zatem moze to ja nie jestem przyzwyczajony do takiego zawieszenia...nie, jednak mysle, ze kazdego by to wnerwialoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
peszt jest offline   Odpowiedź z Cytatem