Cytat:
|
Więc jak to dokładnie jest panowie , ja z tym problemem dzwoniłem do ASO ( nie mam komputerka pokładowego-tak wyszło z VIN tzn. wyświetla mi tylko temp.zew a nie ma śr.spalania, dystansu, śr.prędkości itp) i pan powiedział mi żeby mi to wszystko działało musiałbym zakupić do wszystkiego czujniki, moduł ,zegary( te akurat ma dostosowane do wyświetlania info z kompa )wajche z przełacznikem"info"i bodajże nowy sterownik silnika czy coś takiego ,ogólnie koszty w tysiącach, a tu prosze wystarczy wajcha i nowe oprogramowanie zegarów.Cos mi sie wydaje ze to nie takie hop, bo nawet jeżeli wymienimy wajche z "info" i wprowadzimy soft zegarów to z czego bedą sczytywane dane do wyświetlenia? Jak nie bedzie czujników przesyłających dane do modułu który bedąc połaczony z z funkcją "info" przekazuje (w zaleznosci co chcemy)dale informacje wyświetlane na ekraniku komputerka, bez tego sama wymiana wajchy i jakis tam soft zegarów niewiele dadza,oprócz tego ze zegary dostosuje sie do wyśw.info komputerka.
|
Poszukaj mojej wcześniejszej wypowiedzi w tym wątku.
Mnie też sprawdzili VIN i "nie da się" trzeba wszystko robić => 4000zł
W Czeladzi zaprogramowali mi komputer za 100zł + wcześniej dokupiłem INFO
Jak chesz mieć 150% pewnośc to jedź do ASO i daj się "oskubać" jak ostatni frajer.
Wtedy będziesz miał pewnośc na 150% że jesteś frajerem.
Arturek
P.S. leniu śmierdzący, pisałem to już na stronie 57 wątku
http://forum.fordclubpolska.org/show...t=4150&page=57
wystarczy poszukać