Cytat:
|
ja za miesiączek wybieram się na 1. przegląd. Pojade prawdopodobnie do Siedlec. Kilka razy na początku użytkowania odwiedziłem lubelską Nova( bolączki wieku dziecięcego), nie jestem zadowolony, podjeście do klienta co najmniej "odpychające", nie czuję zaufania do serwisantów, lekceważąco-denerwujące gadki kierownika działu serwisu no i oczywiście szczelnie zaklejone okna hali naprawczej. W Siedlcach (planet car) byłem 1x na wymianie oleju. Samochód widzisz przez wielką szybę, pracownicy mili. pozyjemy zobaczymy, ale o nova nie słyszałem zbyt dobrych opinii. a Lipski to gdzie jest? opisz jak wrócisz.
|
Potwierdzam, że w Novej (gdzie zresztą kupiłem swój samochód) serwis jest beznadziejny jeśli chodzi o obsługę. Jakość serwisu - nie wiem za bardzo bo nie pozwoliłem im dotknąc samochodu. Polecam też Lipskiego - jest na ul. Ostroroga w Warszawie (okolice Powązek). Robiłem tam 2 x przegląd i raz sprawdzenie po przeglądzie po OMC i to moim zdaniem najlepszy serwis w Warszawie.
Mir200 przypadkiem nie pojedź w Lublinie do "Podkowy" z czymkolwiek co dotyczy silnika, bo chłopaki tam zatrzymali się na etapie Focusa pierwszej generacji. Kiedyś to był całkiem niezły punkt ale teraz widzę, że ekipa się totalne zmieniła. Miałem potężne problemy z nimi przy wymianie filtra paliwowego.