Temat: [C-MAX 2007-2010] 2.0 TDCI spalanie
View Single Post
Stary 30-11-2009, 20:54   #69
rafus22
ford::advanced

Model: C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Thumbs down Odp: C-Max 2.0 TDCI spalanie

Cytat:
Napisał gulik1978 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja Ci pokażeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auta z limitowanych wersji gdzie właściciel kupuje aby stało u niego w garażuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tak na rozluźnienie tematuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gulki no to teraz zes mnie teraz zaskoczył!! no powiedz mi co ma piernik do wiatraka ????????????????? no i co ?! ktos kupuje auto "limited edition" i ty śmiesz twierdzić ze to jest auto bezawaryjne!????? nie piszmy bzdur ...... i bajek zejdzmy na ziemie. A poza tym proponuje zamknac ten temat bo szkoda nerwów , kłótni i docinek. dosc mamy problemów w tym chorym kraju ze lepiej trzymajmy sie razem .Takie jest moje zdanie > POZDRAWIAM wszystkich
rafus22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem