Temat: [Focus 2008-2011] Podświetlenie na nogi
View Single Post
Stary 01-12-2009, 22:56   #25
the_molka
ford::amateur

Imię: Mariusz
Model: Ford Focus Mk2 FL
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Podświetlenie na nogi

Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))

Niestety nie mogę zlokalizować tych magicznych oprawek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(((((
zapewne u mnie nie ma ich nawet wsadzonych jak się domyślam po wstępnych oględzinach foczki. moje autko to FFII FL 2009r wersja Silver X, przesyłam w załączeniu zdjęcia od strony kierowcy i pasażera, podpowiedzcie mi czy miejsca zaznaczone, to właśnie te w których powinny znajdować się oprawki do żarówek, na ostatnim - trzecim jest jeszcze jedno miejsce, w którym była zaślepka, czy może to w tym miejscu powinna być żarówka? niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie rozkręcić paru plastików, żeby sprawdzić dokładnie, czy są tam te kable w ogóle ...

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

the_molka jest offline   Odpowiedź z Cytatem