Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))
Niestety nie mogę zlokalizować tych magicznych oprawek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(((((
zapewne u mnie nie ma ich nawet wsadzonych jak się domyślam po wstępnych oględzinach foczki. moje autko to FFII FL 2009r wersja Silver X, przesyłam w załączeniu zdjęcia od strony kierowcy i pasażera, podpowiedzcie mi czy miejsca zaznaczone, to właśnie te w których powinny znajdować się oprawki do żarówek, na ostatnim - trzecim jest jeszcze jedno miejsce, w którym była zaślepka, czy może to w tym miejscu powinna być żarówka? niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie rozkręcić paru plastików, żeby sprawdzić dokładnie, czy są tam te kable w ogóle ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.