View Single Post
Stary 02-12-2009, 09:05   #71
skarb
ford::average

Model: Kuga
Silnik: Diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Przyciemnianie szyb

Cytat:
Napisał takitam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja w kudze nie chciałem , a oni dali gratis, wiec jak to sie stało ze tobie nie dali oryginalnie przyciemnianych ( nie obklejanych folią )
Może dlatego, że mam trenda a nie titanium.

Wiem, że przyciemnianie piecowe (czyli takie jak dają oryginalnie) jest trwalsze niż folia i się nie ma za bardzo jak zarysować - natomiast ja wolę folie bo lubię mieć w aucie z tyłu "zakład pogrzebowy".

Oryginalnie przyciemnione szyby są jaśniejsze niż najciemniejszy wariant folii, który ja sobie życzę zakładać.

Jak staniesz koło mojej Kugi nic nie widzisz od zewnątrz przez szybę przyciemnioną - chyba, że, zaczniesz świecić latarką z odległości 5 cm i przykleisz nos do szyby.

Ja natomiast od wewnątrz wszystko widzę.

Takie małe zboczenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niby różnica nie wielka, ale dla mnie akurat jest.

Poza tym moje dziecko zawsze mówi - Tatusiu te mondzioły mnie wcale nie widzą że jadę, a ja ich widzęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS

Bardzo polecam zrobić sobie od góry ciemny pasek z folii na przedniej szybie - jakieś 30-40 cm - bardzo uprzyjemnia jazdę w słoneczne dni i nie trzeba majdrować osłonami albo podwyższać fotela.
skarb jest offline   Odpowiedź z Cytatem