Temat: [Focus 1998-2004] Korozja w fokach
View Single Post
Stary 02-12-2009, 11:07   #31
miro.
ford::average

Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCi, 90KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Korozja w fokach

Cytat:
Napisał Seweryn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeczytałem wszystko i dochodzę do wniosku, że nikt z was nie ma swojego forda od nowości. Bo gdyby tak było to byście wiedzieli, że wystarczy raz do roku pojechać do ASO zapłacić 50 zł za przegląd antykorozyjny - jeśli coś znajdą, fotki, protokoł i do FORD POLSKA. 2 tygodnie później dzwonią i umawiają się na naprawę gwarancyjną i tak do 12 roku życia focusa. Mój rdzewieje i mam to w nosie a jak czytam o płukaniu auta po jeździe to mi się śmiać chce. Samochód ma służyć do jeżdżenia a nie żebym w zimę marzł i mył go - w moim przpadku co dziennie i potem jeszcze się zastanawiał co zamarznie przez noc (garaż mam najlepszy - nieogrzewany) Powodzenia wszystkim posiadaczą mytych i nie gnijących fok(choć w moim przekonaniu takich nie ma).
Najlepiej wszystkich dbających o swoje auta wyśmiać i wyszydzić...
Forum jest po to, żeby się wypowiedzieć i czegoś nowego dowiedzieć,
Twój szyderczy ton pasuje tu jak rybie ręcznik.

Jednemu auto służy do wpatrywania się w nie, drugiemu do pracy, a trzeciemu do tego i tego.
Skoro wszystko wiesz najlepiej, a inni nie wiele, to OK swoje poczucie wyższości udowodniłeś.

Pozdrawiam Cię serdecznie...