Seweryn... Moja rada, kup sobie najlepszą markę na świecie lepsza nawet od Bugatti, a jest to VW !!! Tak... VW !!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niektórzy miłośnicy VW uważają że tak naprawdę jest, i mówie Ci nie będzie żadnej rdzy ! Nawet po 100 latach !!!! Kupuj na co czekasz, najlepiej VW golf II albo III. I powiedz jeszcze że VW to najlepsza marka....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Każdy samochód rdzewieje, nawet i Mercedes ! ( I VW TEŻ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Nie ma takiego samochodu który jest wolny od jakiś wad, no ludzie ... zrozumcie to.
Kto dba, myje, woskuje i w ogóle dbał w przeszłości o ten samochód ten nie ma kłopotów z rdzą. Mój Focus np. Francuz o niego bardzoooo dbał ja też bardzoo dbam i nie ma żadnej ŻADNEJ rdzy, jeśli ktoś nie wierzy w to nie zmuszam, wisi mi to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ważne że ja wiem że mój Focus nie ma rdzy.
Ale tak jak mówie każdy samochód rdzewieje, nawet ta ocynkowana Astra II widziałem już pare na których była rdza.
Chcecie super samochód ? Żeby służył lata.... lata... bez żadnej rdzy ? Z kilkoma małymi wadami które mogą się zdarzyć w okresie eksploatacyjnym ? KUPCIE SUPER SAMOCHÓD.. tylko że... kogo na takie coś stać w PL