Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga
Witam wszystkich! jestem nowym użytkownikiem mam tylko 25 l. , niedawno zakupiłem kuge titanium full opcja (kamera,navi,skóra itp.) w kolorze ice white autko z 2009 r. pezebieg 2100 km. kupiłem go za 31 tyś. zł (absolutnie bezwypadkowa, po gradobiciu ) oddałem do jednego z najlepszych zakładów lakierniczych zajmujących sie 'custom painting' malowany jest w dwóch kolorach czarnej perle (CELESTIAL BLACK z limitowanej edycjii Jaguara XKL tylko 50 autek na cały świat wyszło 6 warstwowy lakier-pomalowane bedzie nim maska,przedni gril ,dach i tylna klapa) i cała reszta włącznie z progami i nakładkami w białej perle (BIANCO FUJI używanej limitowanych edycjach Ferrari 455 i Maseratii MC12) a i plastiki te co idą przy tunelu i na rączkach od drzwi teżbiała perła przepiekny efekt!!!!!!!!!(wczoraj skończyli malowac!!!) samo malowanie bedzie mnie kosztowało około 15 tyś zł. do tego zakupiłem cały zestaw tuningowy niemieckiej Wolf Racing (niższe sprężny , alu felgi 20'' ,i zestaw zwiększający moc 167 KM!!!) bede także zmieniał tapicerke na biało czarną oczywiście skóra tak żeby pasowała do auta i na koniec chce wstawić dobre nagłośnienie nie tracąc na przestrzeni wszystko licząc wyniesie mnie około 79 tyś. jest to mój własny projekt widziałem kuge individual i bardzo chciałem miec cos takiego tylko myśle ze jak śkończe moją to ich wersja individual nie bedzie stała przy mojej a i podkreślam jaka cena , prace zakończą sie pod koniec grudnia będe miał prezęt na gwiazdke , jeżeli jest taka możliwość to z chęcią bym zapisał sie do jakiegoś klubu forda itp. kuge kupiłem jako drugie autko do normalnej jazdy,myśle że starczy na jakiś mały wypadzik nad morze? z dziewczyną, jak myślicie? wsumie tylko poto go kupiłem do takiej codziennej jazdy, bo mam jeszcze Renault Megane Sport F1 (270 KM z limitowanej edycjii ) potwór jako drugi do poświrowania? myśle że to ito razem sie zgrywa i wystarczy!!! POZDRO!!!
|