Temat: [Kuga 2008-2012] Co ogólnie sądzicie o tym modelu
View Single Post
Stary 05-12-2009, 09:46   #89
Pitspeed
ford::amateur

Model: ford kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga

Cytat:
Napisał KubaN. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem bardzo napalony na Kugę. Postanowiłem dokonać osobiście jazd testowych różnymi autami tego typu. I wybrałem RAV 4 jako auto, którym będę poruszał się po mieście. Kuga wykończenie detali kiepskie, a wykończenie podsufitki przy przedniej szybie jest karygodne - badziew jakiego mało, przekonajcie się sami. Najlepsze auto do lansu. Radio Sony badziewie. Jak ktoś szuka auta w tym segmencie kładąc nacisk na napęd 4x4 to gorąco polecam SUZUKI VITARĘ - testowałem na błocie sięgającym do połowy kół i nawet auto nie odczuło tego - rewelacja. Na trasie niestety jest głośne masakrycznie.
Tak dla ciekawości:
http://www.youtube.com/watch?v=Twzq9kI_QIs
Fajny teścik, ale dla Mnie kuga jako drugie auto np. do tego sporta co mam to wydaje mi sie ze starczy , bo to auto nie do szaleństw tylko do spokojnej ułożonej jazdy, i takie zwroty jak w teście żadko kiedy bedą miały miejsce to moja opinia ,każdy ma swoją, plastiki nie są rewelacyjne, ale o wiele wiele lepsze niż w starszych generacjach fordów, a wyglądem to konkurencja zostaje daleko w tyle dlatego dla mnie KUGA. Pozdro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pitspeed jest offline   Odpowiedź z Cytatem